Zo loop je er als man goed verzorgd bij!

De uiterlijke verzorging is de afgelopen jaren onder mannen steeds belangrijker geworden. Zo staan jong volwassen manen dagelijks lang voor de spiegel en zijn er een aantal trends waar je als man niet aan ontkomt. In dit artikel bespreken we de meest populaire kledingartikelen van dit moment en geven we daarnaast nog enkele tips voor een goede verzorging.

Een chino is onmisbaar in de kledingkast!

Een soort broek die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden, is de chino. Een chino zit comfortabel, is stevig en ziet er bovendien ook erg netjes uit. Het is een broek die je in allerlei situaties kunt dragen en dat maakt hem ook erg populair. Qua stijl ziet het er ongeveer hetzelfde uit als pantalon, maar qua comfortabiliteit is er een aanzienlijk verschil. Zo kun je een chino met stretch kopen waarin je erg comfortabel kunt bewegen. 

Als je op zoek bent naar een chino heren, dan heb je door de populariteit erg veel keuzemogelijkheden. Zo kun je de broeken krijgen in grijs, zwart, blauw, maar ook in een combinatie hier van verschillende kleuren. Bovendien zijn chino's te verkrijgen in allerlei stijlen en weet je altijd wel een model te vinden die echt bij je past. 

 

Draag een blouse!

Indien je er echt op je best bij wilt lopen, is het zeer aan te raden om dagelijks een blouse te dragen. Steeds minder mannen doen dit waardoor je op een positieve manier opvalt. Schaf een aantal verschillende blouses aan en zorg ervoor dat je er elke dag verzorgd bij loopt. Let bij het kopen van een nieuwe blouse wel op de kwaliteit. Er zit hier namelijk een behoorlijk verschil in en het zou zonde zijn als je een afkeer krijgt tegen blouses omdat je in eerste instantie niet de juiste hebt aangeschaft. 

 

Verzorg je haar goed

Naast het dragen van mooie kleding is het ook belangrijk dat je zorgt voor een goede haarverzorging. Ga elke twee weken naar de kapper en laat zowel je baard als je hoofdhaard bijwerken. Wat betreft de baard is het erg mooi om deze een tijdje te laten groeien. Doe dit overigens wel alleen als je een mooi volle baard hebt. Als je baard er namelijk al snel onverzorgd uitziet, dan is het belangrijk dat je hem kort houdt. Wel kun je er in dat geval voor kiezen om strakke lijnen te zetten. De kapper kan er overigens voor zorgen dat je hoofdhaard en je baard mooi in elkaar overlopen.