Heb jij al papieren tasjes ingekocht voor de feestdagen?

Wanneer je een winkel hebt, dan weet je dat je geen plastic tassen meer meegeeft aan je klanten tenzij ze daarvoor betalen. Dat is al heel wat jaren zo. Maar je kunt er nog wel voor kiezen om  je klanten hun aankopen mee te geven in papieren tasjes. Er zijn papieren tasjes in verschillende formaten en kleuren te koop. Je kunt zo bij ieder jaargetijde wisselen van kleur of juist heel consequent het hele jaar door dezelfde papieren tasjes meegeven. Voor de herkenbaarheid en voor je naamsbekendheid kun je ervoor kiezen om de papieren tassen te laten bedrukken met je bedrijfsnaam of logo.

Koop nu alvast papieren tasjes in voor de feestdagen

Als het goed is en het blijft zoals het nu gaat, dan wordt de periode voor de feestdagen weer ouderwets druk in de winkelstraat. Je klanten komen weer gewoon bij jou in de winkel om hun cadeaus en kleding te shoppen en dat is natuurlijk veel gezelliger dan wanneer ze dat online doen. Maar je moet je, eigenlijk, nu alvast voorbereiden op de drukte die komen gaat. Wil je je klanten hun bij jou aangeschafte cadeaus en kleding meegeven in papieren tasjes? Dan is het slim om deze nu alvast te bestellen. Dat bestellen gaat heel gemakkelijk, gewoon online. Je ziet precies welke kleuren er zijn en wat ze kosten per bundel van 20, 50 of meer.

Kom alvast in de stemming voor de feestdagen

Gebruik je normaal gesproken gewone brown paper bags om je klanten hun aankopen in mee te geven? Dan is het misschien wel leuk om het voor de feestdagen over een totaal andere boeg te gooien. Kies papieren tasjes met een mooie kerstprint en val op in de winkelstraat! Je kunt ook alvast nadenken over hoe je je winkel voor de feestdagen gaat inrichten. Zeker nu er weer veel mensen op de been zullen zijn, is het slim om daar niet al te lang mee te wachten!

Al je bestellingen klaar? Laat de feestdagen maar komen!

Heb je alles besteld wat je nodig hebt? Dan is het nog een kwestie van de winkel eens goed onder handen nemen en dan kunnen de feestdagen, wat jou betreft, alvast beginnen. Het shoppen voor de feestdagen begint vaak al rond eind oktober dus je hebt nog een paar weken om alles op orde te krijgen. Heb je voldoende tasjes en lintjes? Is al het personeel op de hoogte van de werkuren? Laat de feestdagen dan maar komen!