Gevelbekleding voor je woning, wat zijn de mogelijkheden?

Wil jij je huis vanaf de buitenkant eens een make-over geven? Vele mensen kiezen er tegenwoordig voor om het interieur in huis onder handen te nemen, maar is de uitstraling van buitenaf natuurlijk net zo belangrijk. Een rieten dak of gevelbekleding met houten schrootjes straalt natuurlijk veel meer uit als een woning met standaard bakstenen en saaie dakpannen. Met unieke gevelbekleding zul je mensen aanspreken, ziet er huis er strak uit en geeft dit een erg mooi aanzicht. Niet alleen de houten schrootjes zijn te gebruiken als gevelbekleding, maar zijn er nog veel meer varianten van gevelbekleding te verkrijgen, zoals Keralit. Laten we ernaar kijken!

Welke soorten gevelbekleding zijn er nu allemaal!

Wanneer je gevelbekleding wilt aanschaffen voor je woning, zul je zien dat er hier tegenwoordig erg veel mogelijkheden voor zien. Zo kun je kiezen voor de ouderwetse schrootjes, maar is gevelbekleding van kunststof tegenwoordig veel meer in trek. Hier zul je uitkomen bij Keralit, kunststof schrootjes, planken of rabatdelen die het afbladderen van het verf en het jaarlijkse onderhoud zullen voorkomen. De kunststof gevelbekleding blijft namelijk erg lang mooi en is het ook niet nodig om deze constant te onderhouden met een nieuwe verflaag. 

Kies voor keralit!

Het merk Keralit biedt een ruim assortiment aan kunststof gevel- en dakrandbekleding. Sponningdelen, potdeksels en dakranden met de bijbehorende montage profielen, het merk heeft het allemaal! Je zult de onderdelen van Keralit herkennen aan het logo, de verpakking en de markering op het materiaal, waardoor je bij de aanschaf altijd zult weten dat je de juiste materialen aanschaft. De gevelbekleding van keralit is verkrijgbaar in verschillende soorten RAL kleuren, algemene kleurcodes die in verschillende tinten en kleuren te verkrijgen zijn. Kies bijvoorbeeld voor een blauwe tint, groen, grijs, rood en is het zelfs mogelijk om meer opvallende kleuren als geel aan te schaffen voor een unieke en opvallende gevel!

Wat zijn de voordelen van keralit?

Keralit heeft vele voordelen. Een voordeel van Keralit kopen in tegenstelling tot andere merken is dat Keralit erg duurzaam en onderhoudsarm is. De gevelbekleding en andere materialen van Keralit zijn gemaakt van duurzame materialen en hierdoor ook onderhoudsvrij. De gevelbekleding is UV bestendig, zal niet gaan verkleuren en heb je hier dus verder ook geen onderhoud meer aan. Het kunststof materiaal hoef je, in tegenstelling tot gevelbekleding van hout, niet te schilderen of ander onderhoud aan te verrichten. Kies de gewenste panelen, de juiste kleur, waarna je na het plaatsen enorm veel plezier hieraan zult beleven!