Een kerstpakketje hoeft niet heel groot te zijn

Een keer per jaar je personeel in de watten leggen, hoort er gewoon een beetje bij. In Nederland zijn we op dat gebied echt heel erg verwend. Maar dat wil nog niet zeggen dat je als werkgever altijd maar enorm moet uitpakken. Je kunt je medewerkers ook heel blij maken met een wat kleiner kerstpakketje of gewoon met heerlijke kerst chocolade. Een klein kerstpakketje wordt net zo gewaardeerd, het gaat immers om het gebaar! Een kleiner kerstpakketje heeft ook voordelen: je medewerkers kunnen dit gemakkelijker meenemen op de fiets of in het openbaar vervoer. Doe dat maar eens met zo'n grote doos die bijna te tillen is!

Een kerstpakketje bestellen doe je nu

Wanneer je nu een klein kerstpakketje bestelt voor je medewerkers hoef je je geen zorgen te maken over dat je het nu al geleverd gaat krijgen. Je moet er niet aan denken dat je nu, met dit warme weer al moet gaan zorgen dat alle ruimtes koel genoeg zijn om de chocolade en al het andere lekkers goed te houden. De levering van deze pakketjes vindt pas plaats na 5 december. Je hebt dus nog ruim de tijd om er een ruimte voor vrij te maken. Of om een datum te prikken die jou het best schikt.

Wil je nu wat leuks doen voor je medewerkers?

Nu, zo vlak voor de zomervakantie, kun je hele leuke zomerpakketjes bestellen voor je medewerkers. Dat is pas een verrassing waar niemand op rekent! Kies uit het ruime assortiment op de website en bestel een leuk zomerpakketje voor iedere medewerker. Ook als ze niet op vakantie gaan is zo'n pakketje erg welkom. Je kunt een leuk pakketje kiezen met een frisbee of een waterspeeltje. Met wat lekkers en wat fris of juist gezellig met een biertje of een wijntje. Het is allemaal mogelijk. Kijk maar eens op de site!

Er zijn meer mogelijkheden

Oké, Pasen is al geweest, maar voor volgend jaar kun je een leuk paaspakketje bestellen voor je medewerkers. En wat denk je van de komende Sinterklaastijd? Je hebt nu nog ruim de tijd om daar een leuk presentje voor te bedenken. Je hoeft voor al deze presentjes de deur niet uit, je bestelt ze heel gemakkelijk online en kunt, in overleg, de leverdatum zo plannen dat het jou het best schikt. Dus er zijn genoeg mogelijkheden om je medewerkers door het jaar heen eens flink in het zonnetje te zetten. Een kerstpakketje hier, een zomerpakketje daar!