De lekkerste drankjes

Er is veel beschikbaar voor je om te nuttigen, wanneer je ook wil. Dit is allemaal beschikbaar in een vingerknip, omdat je tegenwoordig alles kunt bestellen en binnen een dag in huis kunt krijgen. Dat is fijn, maar het biedt ook vele uitdagingen. Waarom dat zo is? Omdat je, door de hoeveelheid mogelijkheden die je hebt, ook veel keuzes zult moeten maken. Je zult dingen moeten weigeren, dingen moeten uitsluiten, dingen moeten veranderen en ga zo maar door. Dat is allemaal niet erg, maar dan moet je wel weten hoe je die keuzes moet maken. Daar willen we je graag bij helpen in deze blog. Dat gaan we dan ook zeker doen, en dan wel door je te vertellen hoe je deze keuzes maakt op het gebied van drankjes. Wij vertellen je hier alles over in deze blog; de lekkerste drankjes vind je hier.

Pisang ambon

Dit drankje is voor de ene groep mensen zeer bekend, en weer en ander heeft er nog nooit van gehoord. Dat is zonde, want pisang ambon is een enorm lekker drankje. Dit kun je als je tegen iets sterks kunt puur drinken, maar je kunt het ook gebruiken voor een heerlijk mixdrankje of een lekkere cocktail. Je moet maar eens een flesje bestellen, uitproberen wat je lekker vindt en hier een beetje mee spelen. De verhoudingen veranderen, nieuwe dingen toevoegen en ga zo maar door; doe het allemaal maar, je komt er gaandeweg achter wat je favoriete combinatie is met dit heerlijke drankje. 

Bacardi spiced

Dit drankje hoort eigenlijk bij een koude winteravond om de open haard met op de platenspeler een nummer van Boudewijn de Groot o.i.d. Dit hoeft natuurlijk niet, maar wij voelen ons haast verplicht als we het drinken. Bacardi spiced is een echte smaaksensatie in je mond in vele opzichten. Pas wel op met dit drankje puur drinken, het is namelijk nogal sterk. Je kunt het echter heerlijk mixen met iets als cola of iets anders waar je voorkeur naar uit gaat. 

Whisky

De echte man drinkt natuurlijk een lekker glaasje whisky. Wat voor whisky dan? Dat is sterk afhankelijk van je eigen voorkeuren. Wel raden we je aan om eens een keertje een Japanse whisky te proberen, dit is volgens velen de ideale whisky. Lekker soepel, rijk aan smaak en de flessen zijn al een kunstwerk an sich. We zijn benieuwd wat je ervan vindt!